Fidesz családi nap

Lakosságarányosan Heves megyében gyűjtötte a Fidesz a legtöbb aláírást a rezsicsökkentés mellett – ezt Bíró Márk, a párt regionális igazgatója jelentette be Felsőtárkányban. Itt rendezték a Fidesz Heves megyei tagszervezeteinek az első családi napot. Nyitrai Zsolt szerint szükség van ilyen rendezvényre, mert így jobban megismerik egymást a párt tagjai és a barátaik, és így a teljesítmény is fokozódni fog. A családi nap vendége volt többek között Kárpáti György háromszoros vízilabdázó és Deutsch Tamás, európai parlamenti képviselő.

Laza – ahogy a szervezők fogalmaztak-: rövidnadrágos, ingujjas családi napra várta a Fidesz a Heves megyei tagszervezeteit a felsőtárkányi tó partjára. A családi napot először rendezték meg. Nyitrai Zsolt választókerületi elnök, országgyűlési képviselő azt mondta: a munkára is jó hatással lesz, ha a Heves megyei fideszesek és barátaik jobban megismerik egymást.

Lakosságarányosan a legtöbb aláírást itt, Heves megyében gyűjtötték a rezsicsökkentés mellett – ezt Bíró Márk, a Fidesz regionális igazgatója jelentette be a megnyitón.
A családi nap közéleti sátrában vendég volt Kárpáti György háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó. Nem vállal el minden fellépést, épp most ünnepelte a 78. születésnapját. Azt mondja: nem ingázó típus, a Fradinak is 68 éve tagja. 2000-ben elkötelezte magát a Fidesz mellett Szintén vendég volt Deutsch Tamás. Az EP-képviselő szerint az ő feladatuk Brüsszelben az, hogy megvédjék a magyar érdekeket, felhívják a figyelmet a kettős mércére.Szabó Róbert, a megyei közgyűlés elnöke a megye feladatairól beszélt. Az egyik legnagyobb eredménynek azt tartja, hogy az átvételkor nem omlott össze a megyei önkormányzat. Habis László polgármester pedig azokra a véleményekre válaszolva, amelyek a munkahelyteremtés prioritását hangoztatják mondjuk a belváros-rehabilitációval szemben, úgy válaszolt: ahhoz, hogy attraktív beruházási célpont legyen egy város, megfelelő életminőséget kell teremteni. Az egész napos program tényleg laza volt: csocsó, főzés, horgászverseny és különféle játékok. A Fidesz Heves megyei családi napján adományt is gyűjtöttek az árvíz okozta károk helyreállítására