10. választókerület


10. v.k. Kohajda Márk Egerért Most Egyesület

Kohajda Márkot indítja a 10-es számú választókerületben az Egerért Most Egyesület. A képviselő bemutatkozásakor elmondta itt született és itt él most is Egerben. Körzetével kapcsolatban kiemelte, hogy Felnémeten az egyik legfontosabb probléma a közbiztonság, ezért szeretné elérni egy polgárőrség felállítását, kamerarendszer bővítését, emellett a Berva és az idősek otthonának csapadékvíz elvezetése is régóta húzódó probléma, amire egy átfogó tervet kellene kidolgozni.


10. v.k. Balázs Gábort FIDESZ-KDNP

A kétgyermekes édesapa széles látókörrel és tudással rendelkezik elsősorban gazdasági, kereskedelmi területen. Mint bemutatkozójában olvasható, Felnémetet egy fejlődő, sportos, egységes városrésszé szeretné tenni. Színt akar vinni az ott lakók életébe programokkal, rendezvényekkel. Ígérete szerint, ha a közösségtől megkapja a lehetőséget, meg is valósítja az elképzeléseket. Az egyik legfontosabb feladatának tartja, hogy megoldást találjon és kínáljon például a közbiztonság problémájára. Szeretne együtt gondolkodni a közösséggel egy élhetőbb, biztonságosabb, szerethetőbb otthonért.


10. v.k. Bódi Zsolt független

Bódi Zsolt függetlenként indul a felnémeti városrész képviseletéért június 9-én. 20 éve él itt és bemutatkozójából kiderül,hogy a közbiztonság helyzetét tartja a legfontosabb megoldandó problémának. Mint írja: „Jogunk van biztonságban élni! Törvényi változásokra van szükség, hogy az elfogott bűnözők rács mögé kerüljenek.” A közlekedés a másik sarkalatos pont. Úgy látja a helyi buszközlekedést az utasok igényeihez kellene igazítani. Megemlíti még a Pásztorvölgy- és Vadrózsa utca, illetve a Hársfa – és az Almárvölgyi utca csapadékvíz elvezetését, aszfaltozási munkákat a Berva lakótelepen,amelyek megvalósításához kéri a választók bizalmát.