Polgármester jelöltek


Dr. Pápai Ákost indítja a Mi Hazánk Mozgalom a polgármesteri székért

Dr. Pápai Ákost indítja a polgármesteri székért Egerben a Mi Hazánk Mozgalom – jelentette be az ellenzéki párt. Elhangzott: egyedül az ő jelöltjük alkalmas arra, hogy még jobban megerősítsék pozíciójukat a városban, amely – mint fogalmaztak – a nemzeti oldal fellegvára.

Az alábbi linken tekinthető meg a teljes híradós anyag a bejelentésről.
https://www.tveger.hu/2024/01/24/bemutatta-polgarmesterjeloltjet-a-mi-hazank/


Oroján Sándort indítja polgármesternek az Egerért Most Egyesület

Városfejlesztési koncepciójukat és polgármesterjelöltjüket is bemutatta az „Egerért Most Egyesület”. A főként civilekből álló szervezet október végén alakult meg azzal a céllal, hogy újra a közbeszéd középpontjába helyezze a várost – hangzott el sajtótájékoztatójukon. Az is kiderült: Oroján Sándor lesz a polgármesterjelöltjük a 2024-es önkormányzati választásokon.

Az alábbi linken tekinthető meg a teljes híradós anyag a bejelentésről.
https://www.tveger.hu/2023/11/17/megalakult-az-egerert-most-egyesulet-a-polgarmester-jeloltjuket-is-bemutattak/


Vágner Ákos a FIDESZ-KDNP egri polgármesterjelöltje

Vágner Ákos lett a FIDESZ-KDNP polgármesterjelöltje Egerben, erről tájékoztatott a párt helyi szervezete. Közleményükből kiderül: Vágner Ákos az általános – és középiskolát Egerben végezte, felsőfokú agrár- és gazdasági végzettséget szerzett. Közel 20 évig a Heves Megyei Agrárkamaránál dolgozott. Két évig pedig az országos szervezetben látott el vezetői feladatokat. A jelölt úgy látja a várost minél gyorsabban fejlődési pályára kell állítani.

Az alábbi linken tekinthető meg a teljes híradós anyag a bejelentésről.
https://www.tveger.hu/2024/02/20/vagner-akos-a-fidesz-egri-polgarmesterjeloltje/


Eger első női polgármestereként építené a várost Orosz Lászlóné

Amennyiben Eger első női polgármestereként bizalmat kapna a választóktól, egy sikeres értékeire büszke várost szeretne építeni Orosz Lászlóné – hangzott el mai sajtótájékoztatóján. Mint mondta, hosszú ideje képviseli az egrieket, közgazdász végzettséggel rendelkezik, és 20 éves szakmai tapasztalata van az önkormányzati munkában. Nyitott, ügyfélbarát Városházát szeretne, ahol az embereknek segítenek és megoldásokat kínálnak problémáikra.

Az alábbi linken tekinthető meg a teljes híradós anyag a bejelentésről.
https://www.tveger.hu/2024/04/05/eger-elso-noi-polgarmesterekent-epitene-a-varost-orosz-laszlone/


Tarsoly József független

Pártsemleges városvezetést és vonzó jövőképet kínál a fiatalok számára Tarsoly József, a Függetlenül Egerért Közösség polgármesterjelöltje. Bemutatkozójában hangsúlyozta: vonzó, élhető várost szeretne egészséges emberekkel és praktikus tömegközlekedéssel.

Az alábbi linken tekinthető meg a teljes híradós anyag a bejelentésről.
https://www.tveger.hu/2024/04/19/a-varos-hegybiroja-fuggetlenkent-indul-a-polgarmesteri-szekert/