3. választókerület


3. v.k. Kerenszky Attila Egerért Most Egyesület

Kerenszky Attila borászt indítja a Maklári-hóstya és Tihaméri városrész önkormányzati képviselőjelöltjeként az egyesület. Bemutatkozójában elmondta: 17 éve él Egerben, és úgy látja a borvidéki központok virágoznak, de Egerről ez nem mondható el, nincsenek kihasználva azok a lehetőségek amivel ez megvalósulhatna. Bízik abban, hogy olyan városvezetés lesz, ami képes együttműködni a bortermelőket, vendéglátókkal, turizmusban dolgozókkal, mert ez egy meghatározó iparág az itt élő emberek számára.


3. v.k. Majorosné Juhász Eszter FIDESZ-KDNP

Majorosné Juhász Eszter a Fidesz-KDNP jelöltje Eger 3-as számú választókerületében. Bemutatkozójából kiderül, hogy hét éve dolgozik az egészségügyben, gyakorló keresztényként a másokon való segítségnyújtás határozza meg a mindennapjait. Három gyermek édesanyja, akiket katolikus hit és konzervatív értékrend szerint neveltek, s akik már három unokával ajándékozták meg. Igazi lokálpatrióta, egész életében Egerben élt. Gyermekkora egy részét a Tihamér városrészben töltötte, ahová felnőttként visszatért. Jól ismeri a körzetét, s látja a megoldásra váró feladatokat is.


3. v.k. Tóth István Mi Hazánk Mozgalom

Tóth Istvánt indítja a 3-as körzetben a Mi Hazánk Mozgalom. Mint írja maklári hóstyai születésűként, és itt lakóként ismeri a napi problémákat. Közlekedés, parkolás, gondozatlan közterület. A városrész lakóival közösen már 2006-ban aláírást gyűjtött a keleti elkerülő út belső nyomvonala ellen. Az egriek bizalmából 2010-2019 között képviselőként dolgozhatott a közgyűlésben. A megszerzett tapasztalattal tenné ismét szerethetővé, élhetővé a várost. Az itt élő, itt tanuló fiataloknak megteremtené a letelepedésük feltételeit, megszüntetve ezáltal Eger népességcsökkenését.