7. választókerület


7. v.k. Domán Dániel független

Ismét ringbe száll a Hajdúhegy képviseletéért Domán Dániel, aki arról tájékoztatott, célja: hogy Eger ne váljon az ellentétek és a közöny martalékává, meg kell mutatni, hogy bizonyos kérdésekben egyetértés van. Többek között arról ír, hogy igazi képviseletet szeretne, ahol a közös ügyekről őszintén lehet beszélni, valódi problémákkal foglalkozni és megoldásokat találni. Úgy érzi: szükség van új szemléletre, amely nem a magánérdekeket részesíti előnyben, hanem a közösségét, továbbá egy nyitott, korszerű és átlátható önkormányzat alapjait szeretné megteremteni.


7. v.k. Ábry Zoltán Egerért Most Egyesület

Az Utcazenészek Versenyének főszervezőjét indítja a Hajdúhegy és a Felső-Károlyváros képviseletéért az Egerért Most Egyesület. Ábry Zoltán bemutatkozójából kiderül, aktívan szeretne tenni azért, hogy Eger egy átláthatóan működő és magas szakmai színvonalon szervezett város legyen. A körzetben megoldandó problémának tartja a Csokonai és a Mindszenty utak rossz állapotát. Felülvizsgálná a négysávos út zöldhullámát, a Városgondozással újragondolná a körzet téli síkosságmentesítést. Elindítana egy online körzeti hírlevelet, amiben negyedévente beszámol az elvégzett képviselői munkáról.


7. v.k. Gulyás László független

Gulyás László függetlenként képviselné a körzetet, ami- mint írja- továbbra is a legélhetőbb lokáció kell, hogy maradjon a városban. Bemutatkozójából kiderül, hogy olyan rendezvények ötletgazdája és megvalósítója, mint a Szimfonik Lájk, Kultúrszalon vagy éppen az Ütős Nap. Emellett elkötelezett a Szépasszonyvölgy fejlesztésében, a kerület parkolási helyzetének és gyalogos forgalmának rendezésében. Sarkalatos pontnak tartja a közösségi költségvetés megalkotását, hisz a kulturált, higgadt párbeszédben, és együttműködne a megválasztott városvezetéssel, illetve a térség országgyűlési képviselőjével is az itt élők érdekében.