4. választókerület


4. v.k. Hrabóczky Zsolt FIDESZ-KDNP

A belváros déli oldalának, a Csákónak a képviseletére jelentkezik Hrabóczky Zsolt, aki mint írják lokálpatrióta, mindig Eger volt az otthona. Feleségével és három gyermekével évek óta élnek a városrészben. A ZF Hungária Kft-nél közel 20 éve dolgozik, ahol a kollégák és a vezetőség közötti kapcsolattartásért is felel. Magánemberként is a helyi közösség motorja, rendezvények szervezője és a lakóközösség összetartója. Úgy látja, bőven vannak megoldásra váró feladatok: kulturált, tiszta mosdók és pelenkázó az Érsekkertbe, de új közösségi helyekre, kátyúmentes utakra, tisztább, rendezettebb környezetre is szükség van.


4. v.k. Kovács-Csatlós Tamás független

Független jelöltjeként indul Kovács-Csatlós Tamás a Csákó, Dél-Belváros képviseletéért a június 9-i helyhatósági választásokon. Sajtóközleményében megköszönte azt a munkát, amit az egriek bizalmából végezhetett eddig a városért. Ezek közül kiemelte a Sas út , valamint a Stadion út rekonstrukcióját, de fontosnak tartja a Kutyabarát Eger Program és az 1552 Fa Program elindítását is. A jövőbeni feladatok között az érsekkerti játszótér rendbetételét, a 2019-ben megszakadt járdafelújítási program folytatását, valamint a körzet parkolási és közlekedési gondjainak rendezését tartja.


4. v.k. Turi Ferenc Egerért Most Egyesületének

Turi Ferencet indítja a 4-es körzetben képviselőjelöltként az Egerért Most Egyesület. Két gyermek édesapja, és mint bemutatkozójában elmondta, autómentősként naponta találkozik azzal a közlekedési káosszal, ami a városban tapasztalható. Ezen szeretne javítani. Kiemelte a Sas utcát, ahová meglátása szerint gyalogátkelőkre lenne szükség, a turistákat arra ösztönözné, hogy lehetőség szerint inkább parkolóházban tegyék le autójukat, így több zöldfelület maradna a városban.