1. választókerület


1. v.k. Gömöri László FIDESZ-KDNP

Jól ismeri a körzetet, hiszen itt nőtt fel, és családjával most is a Lajosvárosban él. Olvasható a kormánypárt jelöltjének bemutatkozásából. Az írásból kiderül, hogy jelenleg harmadéves hallgató a Egri Hittudományi Főiskolán, emellett pedagógiát tanul az egyetemen. Hetedik éve a lajosvárosi fertálymesterek választmányi tagja. A Lajosvárosi Keresztény Kultúráért Egyesület, a „LAKK” egyik alapító tagja. Így közösségépítés és programszervezés terén élen jár. Célja, hogy egyre virágzóbb legyen és továbbra is biztonságos hely maradjon a városrész minden korosztály számára és a fiatalok a városban maradjanak.


1. v.k. Sós Tamás

Ismét megméretteti magát Sós Tamás a Lajosváros képviseletéért. Mint bemutatkozójában írja, Egerben született, most is itt él és dolgozik. Grafológus képesítéssel rendelkezik és fejlesztő pedagógiai diplomát szerzett az Eszterházy Károly Főiskolán. 2002-től tevékenyen részt vállal több civil szervezet és közösség életében. A városrész önkormányzati képviselője 4 éve. Fontosnak tartja a lakosokkal való folyamatos párbeszédet, a közösségi közlekedés fejlesztését, az utak, járdák rendbetételét és minél több zöld terület létrehozását.


1. v.k. Gál Dominika Egerért Most egyesület

A vendéglátásban dolgozó Gál Dominikát indítja az 1-es számú választókerületben az Egerért Most Egyesület. Bemutatásán elhangzott, lelkiismeretes és alázatosan végzi a munkáját., szívesen beszélget az emberekkel. Mint mondta: javítani szeretne a város közbiztonságán, csökkentené a megnövekedett kamionos forgalmat továbbá összehangolná a buszmenetrendet a diákok órarendjével.