Halálos baleset a 3-as úton

Halálos kimenetelű baleset történt Kápolna és Gyöngyös között a 3-as főúton. A balesetben egy 52 éves nő életét vesztette, hárman könnyen, egy személy súlyosan megsérült.

Kápolnától pár száz méterre, a 3-as úton borult fel az autó. A balesetet szenvedett Suzukit egy 26 éves gyöngyösi lány vezette.
Ma délelőtt, negyed tíz körül egy gyöngyösi lakos az általa vezetett Suzuki típusú személygépkocsival közlekedett Gyöngyös irányából Kál irányába, amikor feltehetőleg nem az út- és látásviszonyoknak megfelelően vezette gépjárművét, lehaladt az úttestről, majd az útpadkán a jármű a tetejére borult – tájékoztatta a TV Egert Lázár Levente sajtószóvivő.
Úgy tudjuk, a fiatal lány csak néhány hónapja szerezte meg a jogosítványát, ez volt a harmadik útja. Amikor az autó felborult, az 52 éves nő a hátsó ablakon kizuhant. Azonnal meghalt. A gépjárműben öten utaztak, gyöngyösiek és magyaregrisiek. Egyikük súlyosan megsérült, őt Miskolcra szállították, a többieket az egri kórházba. A baleset körülményeit vizsgálják.