Labdarúgó NB III.: Egri FC – Putnok 3-0

A labdarúgó NB III. 29. fordulójában 46 másodperc után már 1-0-ra vezetett az Eger a Putnok ellen. Kotula után Bardi és Kálmán is eredményes volt, így 3-0-ra nyert a listavezető Eger.

Még el sem helyezkedtek a nézők a lelátón, máris vezetett az Eger. Zováth jó kiugratását az előző, Monor elleni meccset kihagyó Kotula váltotta gólra – 1-0. A 23. percben Kotula végezhetett el szögletet. Roza – talán mert a szembesütő nap megzavarta – mellényúlt a labdának, ami a melléről Bardi elé pattant, aki egy lépésről bepofozta azt a kapuba – 2-0. Fél óra után jött az első putnoki helyzet: Monyók távoli, de jól eltalált szabadrúgását Illyés hatástalanította. A második félidőben is inkább pontrúgásból voltak veszélyesek a vendégek, de amikor túljutottak Illyésen, akkor a hátvédek tisztáztak. Nyolc perccel a vége előtt egy formás egri támadás végén a csereként beállt Kálmán is betalált, kialakítva a 3-0-ás végeredményt.
Már csak egy forduló van hátra a bajnokságból. Szombaton minden meccs 17 órakor kezdődik. Az egriek az egyik kiesőjelölt, a jelenleg 14. Ózd vendégeként zárják a szezont.

NB III. Mátra-csoport, 29. forduló. 2011. június 4.
Eger, Városi Stadion, 100 néző. V.: Holecska András (Pap István Balázs, Boda Viktor).
Egri FC – Putnok VSE 3-0 (2-0)
Eger: Illyés – Debreceni, Mile, Kiskapusi, Káposzta – Romhányi, Zováth, Vén – Kotula, Bardi (Kálmán 67.), Szabó G. ( Somodi 85.). Edző: Lengyel Lajos.
Putnok: Roza – Sebők, Nagy Cs., Hanász, Boczki A. – Bányász, Ujlaki, Balogh D. (Ulrich 72.), Mészáros – Sápi, Monyók. Edző: Koszta Péter.
Gólszerzők: Kotula (1.), Bardi (23.), Kálmán (82.)
Sárga lap: Mészáros (46.), Nagy Cs. (69.), Sebők (90.)

További eredmények:
Hevesi LSC – Salgótarjáni BTC 2-1, Dunakeszi Vasutas SE – Rákosszentmihályi AFC 1-1, Balassagyarmat VSE – Balmazújvárosi FC 1-5, Monor SE – Felsőtárkány SE 0-1, Rákosmenti KSK – FC Tiszaújváros 0-0, Vasas SC II – Tura VSK 3-1, Gyöngyösi AK – Ózdi FC 2-0

Következik:
NB III. Mátra-csoport, 30. forduló
Ózd, 2011. június 11., szombat, 17:00
Ózdi FC (14.) – Egri FC (1.)