III. Agria Aut Art kiállítás

Megnyitotta III. Agria Aut Art kiállítását az Ezüstidő Szabadidős Egyesület a Bartakovics Béla Közösségi Házban. A tárlatban olyan amatőr művészek alkotásai láthatók, akik autodidakta módon, szabadidejükben sajátítottak el egy-egy képzőművészeti technikát.

Az idei kiállításon a tavalyihoz hasonlóan több mint 30 hobbiművész különböző technikákban készült alkotásait lehet megnézni, többek között festmény, meseillusztráció, kőintarzia, tűzzománc, fafaragás, mozaikkép látható a tárlatban. A műalkotásokat H. Szilasi Ágota művészettörténész válogatta ki a kiállításra felajánlottak közül.
A rendezvénynek három éve nagy sikere van a közönség körében, a kiállítók többsége az önkifejezés eszközének tartja a művészetet, sokan gyermekkoruk óta érdeklődnek a különböző technikák iránt, ezért alkotnak, ezért mutatják meg műveiket az érdeklődőknek.
Az önkormányzat civil referensét Koczka Józsefet is egy eddig ismeretlen oldalát ismerhette meg a közönség. A kiállítás március végéig vasárnap kivételével minden nap 10-től 18 óráig látható a Bartakovics Béla Közösségi Házban.