Egerben a női vízilabda válogatott

Egerben edzőtáborozik a női vízilabda válogatott. Az edzések mellett arra is volt lehetőségük a lányoknak, hogy olimpiai élménybeszámolót tartsanak a Kemény Ferenc Sportiskola és Általános Iskolában.

A Tóth Ildikó által az Olimpiai Falu étterméről elmondottak is azt példázták, hogy különleges élményben volt része a 2012-es londoni olimpián résztvevő sportolóknak. Az Egerben edzőtáborozó magyar női vízilabda válogatott a Kemény Ferenc Sportiskola és Általános Iskolában tartott olimpiai élménybeszámolót. A Merész András, szövetségi kapitány és az egri Kelemen Attila edző által felkészített együttes a 4. helyen végzett.
A válogatottban négy egri játékos, Antal Dóra, Czigány Dóra, Keszthelyi Rita és Gangl Edina is részt vett az olimpián. A bajnokság most szünetel, de a válogatott ezt a szünetet kihasználva edzőtáborozik Egerben, illetve az egriek Bajnokok Kupája felkészülését segítik. A bajnok és kupagyőztes egri csapat ugyanis november 22-25. között a franciaországi Nizzában szerepel. A program végén az autogram-vadász gyerekek megrohanták a lányokat. Ez is egy fontos fokmérője a népszerűségnek.