Országjáráson Kubatov Gábor

Az a tapasztalat, hogy az emberek értik, mi történik az országban -– ezt Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója mondta a Polgárok Háza átadásán. Például azt, hogy a Fidesz-kormány nem az őket terheli adókkal, hanem máshonnan próbál pénzt bevonni Az ünnepség után Fidesz-taggyűlést tartottak, ahol ezekről a kérdésekről beszélgettek. A gyűlés zártkörű volt.

A Polgárok Háza avatására megérkezett Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója. Országjáró körútja egyik állomása volt Eger. Azt mondta: a Fidesz mindig is nyitott párt volt. Minden konzultáción kinyitották az emberek előtt az ajtót. Az országjárás egyik célja, hogy hallják a vidéken élők hangját, beszélgessenek arról, milyen irányba halad Magyarország.
Kubatov Gábor:
Értik, hogy mi történik, értik pontosan azt, hogy a magyar kormány ma nem az embereket szeretné terhelni adókkal, hanem próbál máshonnan bevonni pénzeket, a telekommunikációs cégektől, multinacionális kereskedőláncoktól, a bankoktól és próbáljuk megóvni az embereket a kivetett adók ellen.
Kubatov Gábor szerint Európában számos ellenpélda van. Adót emelnek, a közalkalmazottak elveszítik fizetésük egy részét. Azt mondja: a Fidesz próbál adót csökkenteni, megőrizni a munkahelyeket. Két dologban vagyunk élenjárók, az államadósság csökkentésében és a munkahelyek megőrzésében – mondja. A 2008-as szintnél néhány ezerrel több munkahely van. Erről beszélgetett az gyűlésen a Fidesz-tagokkal.