Idegenforgalmi konzultáció

A közelmúlt turisztikai fejlesztéseiről és a jövőbeli tervekről kaptak tájékoztatást az Eger Magánszálláshelyek Egyesületének tagjai csütörtökön, a Márai Aktív Turisztikai Látogatóközpontban. Az egyeztetést Habis László polgármester és Rázsi Botond városmarketingért felelős alpolgármester kezdeményezte.

Márai Látogatóközpont, városkártya, könyv az egri borról, Egert bemutató mobiltelefonos alkalmazások – Ezek voltak a fő témák azon a konzultáción, amin az Eger Magánszálláshelyek Egyesülete tagjai vettek részt a szépasszonyvölgyi rendezvényközpontban.

A programot kezdeményező Habis László polgármester és Rázsi Botond városmarketingért felelős alpolgármester a turisztikai fejlesztésekről adott tájékoztatást. A legfontosabb az élményszerűség és a látványosság – emelte ki a polgármester a Vár folyamatban lévő fejlesztése kapcsán. Habis László szerint a turisztikai szezon beindulása előtt különösen fontos a magán szálláshelyadókkal való konzultáció a piaci tapasztalatokról és a fejlesztési elképzelésekről.
A tanácskozáson a strand megvalósult fejlesztése kapcsán elhangzott, öntözőrendszer kialakítását is tervezik az igényes parkosítás érdekében.

Az Eger Magánszálláshelyek Egyesületével további egyeztetéseket tervez a városvezetés, főként a jövőbeli elképzelésekkel kapcsolatban.