Szombaton lesz a „gyerekemelős program”

Szokásos módon az Agria Park udvarára várják a kicsiket és szüleiket. Lesz Ringató, arcfestés és kézműveskedés, illetve akik eljönnek, ajándékjegyet kapnak a délutáni „Belu – A legbátrabb bálna” című mesefilmre.

Idén tehát ismét „Gyereket a magasba!” programot szervez a Három Királyfi, Három Királylány mozgalom. Egerben – hagyományosan – az Agria Park díszudvarán (rossz idő esetén bent a földszinten) tartják meg a rendezvényt, amelynek „ikonikus eleme”, hogy egy megadott pillanatban (összehangoltan az egész országban egyszerre) a szülők, nagyszülők felemelik a csemetéket, kifejezve, hogy a gyermekek a legfontosabbak, az ő – átvitt értelemben – felemelésük a közös ügyünk.

Az egri program 10 órakor kezdődik, lesz arcfestés Murguly Viktóriával és kézműveskedés is várja a kicsiket, valamint Herczeg Flóra, aki Ringató foglalkozást tart a gyerekeknek. Együttműködő partner az Összhang Egyesület.
Akik eljönnek gyereket emelni, karszalagot kapnak, amivel pedig ajándékként, délután be lehet ülni a „Belu – A legbátrabb bálna” című mesefilmre az Agria Moziba.