Szocdemek: Vissza Európába!

A szociáldemokraták nem a kampányra fordítják a támogatást, hanem a rászorulókra – jelentette be lakossági fórumán Bodnár Pál, a párt országgyűlési képviselőjelöltje. A szociáldemokraták azt mondják: az eredményeiken ez nem látszik, hiszen a parlamenten kívüli pártok közül ők állították a legtöbb jelöltet. Programjuk három legfontosabb eleme a létbiztonság, a közbiztonság és a jogbiztonság.

Nyári Károly rövid koncertjével kezdődött a szociáldemokraták lakossági fóruma. A fórum kezdetén elhangzott: a szociáldemokraták már a 30-as években bent voltak a parlamentben, most is a bejutáson dolgoznak. Bodnár Pál szerint ez lehetséges; ő úgy kalkulál, 1,5 – 2 millió a bizonytalanok száma, akik nem elkötelezettjei egyik pártnak sem. Úgy látja: nekik nyújt most egyedüli alternatívát a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártja. A párt 82 jelöltet állított.
A szociáldemokratákat a leghitelesebb pártnak nevezte Bodnár Pál. A kampánypénzt a rászorulókra fordítják, ételt, szociális támogatást adnak. Programjuk nyilvános, elolvasható az interneten, három legfontosabb eleme a létbiztonság, a közbiztonság és a jogbiztonság. Tisztességes munkáért tisztességes bért, megélhetést – ez is szerepel a programjukban.
Arra kérte a fórumon megjelenteket Bodnár: ne pártkatonákat válasszanak, olyanokat juttassanak be a parlamentbe, akik letettek valamit már az asztalra.