Utassy Dénes emléktorna

Három teremlabdarúgó torna egy nap alatt. Február 8-án 14 csapatos emléktornát rendez az Egri Sportcentrum Sportegyesület a tavaly áprilisban elhunyt Utassy Dénes tiszteletére. A helyszín a Körcsarnok, ahol a belépés díjtalan lesz.

A tavaly áprilisban elhunyt Utassy Dénesre emlékezve a volt barátok, játékostársak jótékonysági teremtornát rendeznek február 8-án az egri Kemény Ferenc Sportcsarnokban. Talán a régi Zsuzsi-féle teremtornákhoz lehetne mérni a mezőnyt, hiszen ez nem is egy, hanem három torna lesz.
Utassy Dénes volt csapatain, így a Tarnaleleszen, az Autósulin, a Groupamán és az Egri Sportcentrumon kívül a Színészválogatott, a Sport TV csapata, a Birkózóválogatott, a Sportcentrum-Sztárcentrum, valamint a 70-es 80-as évek hazai NB I-es csapatainak képviseletében a Ferencváros, a Debrecen, a Honvéd, a Salgótarjáni Bányász és az Újpest – kiegészülve az Unió Eger FC-vel – alkotja a mezőnyt. Igazi sztárparádé várható azon a napon az egri Körcsarnokban. A 2008-ban alakult Egri Sportcentrum SE alapítótagjára, majd elnökére ezzel a nézők számára ingyenes futball-szombattal emlékeznek volt játékostársai és barátai. Az eseményen becsületkasszát állítanak fel, a bevételt később jótékony célra ajánlja fel a szervező Egri Sportcentrum SE.