XII. TISZTA ÉLVEZET Drogprevenciós Nap

Egyre korábban próbálják ki a fiatalok a különböző legális és illegális szereket városunkban. Ez derült ki a XIII. Drogprevenciós napon, melyet a Városi Diáktanács az Ifi Ponttal és a Kábítószerügyi Egyeztető Fórummal közösen szervezett meg az Eszterházy téren a napokban. A Tiszta Élvezet elnevezésű program fő témái idén a szerhasználat alternatívái és környezeti hatásai voltak.

A különböző szerhasználat alternatívái és annak környezeti hatásai voltak a fő témái a napokban megszervezett Tiszta Élvezet elnevezésű Drogprevenciós napnak. A városi Diáktanács az Ifi Ponttal közösen és a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum segítségével idén tizenharmadik alkalommal tartotta meg a városi rendezvényt az Eszterházy téren. Ebben az évben a program fesztivál jelleget kapott.
Egy konferenciával indult a nap, ahol a fiatal kockázati csoport megismerhette többek között azt is, hogy a szenvedélybetegek milyen hatással vannak saját környezetükre.
Czövek Andrea egri Kábítószerügyi Egyeztető Fórum elnöke kihangsúlyozta, a fiatalok egyre korábban próbálják ki a legális és illegális szereket.
A konferencia mellett különböző vetélkedő és szórakoztató bemutató várta a fiatalokat, akik már viszonylag tájékozottak ebben a témában.
A drogprevenciós nap legvégén a diákok egri zenekarok koncertjén szórakozhattak az Eszterházy téren.