VIII. Bowling Factory Open

Január óta minden hónapban rendeznek Egerben egyéni bowlingversenyt amatőrök számára. A mostani fordulóra huszonhárman neveztek be. A verseny előtt kihirdették a városi csapatbajnokság eredményét is.

Nyolcadik alkalommal nevezhettek be amatőr versenyzők a Bowling Factory Open egyéni bajnokságra. A huszonhárom induló közül sokan már a kezdetektől részt vesznek a versenyen. Tóth Andrea, korábbi női győztes heti egy alkalommal jár bowlingozni, de igazán nem is a sport, hanem a társaság kedvéért.Mayer Árpád, a férfiak legutóbbi győztese egy éve foglalkozik ezzel a sporttal.
A mostani fordulót a nők között Kökény Bettina nyerte Tóth Andrea előtt 300 ponttal, a harmadik Kökényné Gabriella lett. A férfiaknál Balázs Péter nyert 361 ponttal a másodikként végzett Kökény Károly és harmadik helyezett Mayer Árpád előtt.
Az egyéni bajnokság előtt kihirdették a tavasszal indult első városi amatőr csapatbajnokság végeredményét is. Az első helyezett 18 ponttal a Tekeger lett, őket követte az egyéni bajnokságok legjobbjaiból összeállt Bowlászok csapata , harmadikként a Bábubűvölők csapata végzett.
A szervezők hamarosan meghirdetik a második csapatbajnokságot, az egyéni versenyzők számára megrendezett nyílt verseny pedig a következő hónapban is folytatódik.