V. Bowling Factory Open

Az őszi szezonban újra indult a bowling versenyek sorozata. Az idén már a tulajdonosok által üzemeltetett pályán a legutóbbi nyílt versenyt a nőknél Tóth Andrea, míg a férfiaknál Mayer Árpád nyerte. Újdonság, hogy az általános iskolás városi bajnokság után ebben a szezonban a gimnazistáknak és szakközépiskolásoknak is hirdetnek városi bajnokságot.

Idén már a tulajdonosok üzemeltetik a pályát, ami az új versenyszezonban több újdonsággal szolgálhat a bowling sportot kedvelőknek. A havonta egyszer, hétfőn esténként meghirdetett Bowling Factory Openre bárki jelentkezhet. A sorrendben ötödik versenyen hét női és nyolc férfi induló volt. Két sorozat után hirdettek győztest. A férfiaknál az utolsó sorozat döntött. Mayer Árpád 217 ponttal győzött. A nőknél Tóth Andrea meggyőző előnnyel, 262 pontos teljesítménnyel nyert. Az új versenyek között még indén indul a gimnazistáknak és szakközépiskolásoknak hirdetett városi bajnokság.

V. Bowling Factory Open
Nők
1. Tóth Andrea 262 pont; 2. Máté Marianna 201 pont; 3. Kökény Károlyné Gabriella 192 pont
Férfiak
1. Mayer Árpád 317 pont; 2. Csetkovics Attila 307 pont; 3. Lénárt Márton 294 pont

A legtöbb 5-öst gurító Kökény Bettina egy munkaruházati bolt jóvoltából egy kabátot, Máté Sándorné pedig különdíjként egy bőr focilabdát kapott.

A VI. Bowling Factory Open november második hétfőjén lesz!