Új sportszerekben

Az egyik legnagyobb sportszergyártó cég és az NB I/B-s egri férfi kézilabda csapat együttműködésének köszönhetően több mint hétszáz új szerelést kapott a klub, amit az utánpótlás használhat majd a jövőben. Ezeket a mezeket a klub szivacs- és mini kézilabda tornáján próbálhatták ki először a Balassi, a Hunyadi és a Tinódi diákjai.

Az SBS Eger-Eszterházy NB I/B-s kézilabda csapatánál kiemelt figyelmet szentelnek az utánpótlásnak. A nagy csapat tagjai, így az edző Iványi Bálint, a korábban itt játszó Koszorús Levente és két jelenlegi játékos, Juhász Zoltán és Hevér Tibor edzői feladatokat is ellát a Balassi, a Hunyadi és a Tinódi Általános Iskolában. Ezeknek a gyerekeknek szerveztek szivacs-, illetve mini kézilabda kupát a Körcsarnokban. A torna eredményhirdetése után együttműködési szerződést írt alá egymással a klub és az egyik legnagyobb sportszergyártó cég magyarországi képviselete. Ennek keretében több mint hétszáz új szerelést – pólót, mezt – kapott a klub, amit a különböző tornákon a gyerekek használhatnak majd a jövőben.
A háromcsapatos szivacskézilabda tornát a Tinódi A-jelű együttese nyerte, a B-csapat és a Balassi előtt. A mini kézilabdában a balassisok bizonyultak a legjobbnak, megelőzve a Tinódit és a Hunyadit. A klub a jövőben más iskolákkal is szeretné bővíteni az együttműködést.