Farsangi focitorna

Hétfőn kezdődött, csütörtökön ért véget az Egri Kereskedelmi, Mezőgazdasági, Vendéglátóipari Szakközép- és Szakiskola farsangi focitornája. Az iskola diákcsapatai közül – az elmúlt évhez hasonlóan – most is a Footballmaffia csapata lett a győztes.

Nem mondom meg FC, Visca el Barca, Hörkölsz FC, Footballmafia – néhány ízelítő azokból a csapatnevekből, amelyek neveztek az Egri Kereskedelmi, Mezőgazdasági, Vendéglátóipari Szakközép- és Szakiskola hagyományos farsangi focitornájára. Hétfőtől csütörtökig délutánonként a kilenc benevezett csapaté volt a tornaterem. A csoportmeccsek után csütörtökön már csak négy találakozó, a két elődöntő és a helyosztók maradtak. A kisdöntőn a Hörkölsz FC 12-1-re legyőzte a Barcát, míg a döntőben a kékmezes Mg FC 2014 és a tavalyi győztes Footballmaffia találkozott egymással. A címvédő hiába birtokolta többet a labdát, hiába volt több helyzetük, mégis az MG FC szerzett vezetést. Nem sokkal a rendes játékidő vége előtt egyenlített a Maffia. A 2×3 perces hosszabbításban ezúttal a narancsmezesek szereztek vezetést és az Mg egyenlített, így jöttek a büntetők. Az első három pár után 1-1 volt az állás, aztán még további négy sorozatot lőttek a csapatok, amíg eldőlt a meccs. 5-4-re nyerte a büntetőpárbajt a Footballmaffia.
A Farsangi focitorna végén, az eredményhirdetésnél Simon Antal, az Egri FC vezetőedzője adta át a díjakat, majd az Egri FC játékosainak bemutató mérkőzésével zárult a torna.