Nemzetközi asztalitenisz torna irániakkal

December 9-től 20-ig Egerben edzőtáborozik az iráni női asztalitenisz válogatott. Az ázsiaiak két csapattal érkeztek Egerbe, így ők is részt vesznek jövő héten kedden és szerdán azon a nemzetközi női asztalitenisz tornán, amelyen rajtuk kívül a magyar, a szerb, szlovák nemzeti csapat, valamint az Egri ÁFÉSZ legjobbjai is indulnak – hangzott el a az esemény sajtótájékoztatóján.

Ami nem sikerült az erőemelőknek és a judosoknak, azt el tudták intézni az asztaliteniszezők, vagyis az iráni női asztalitenisz válogatott és a kísérők megkapták a beutazáshoz szükséges vízumot, így minden akadály elhárult, hogy itt edzőtáborozzanak és részt vegyenek a december 13-14-i hatcsapatos nemzetközi tornán, melynek a Körcsarnok ad otthont.
Az Egri ÁFÉSZ női asztaliteniszezői októberben Iránban szerepeltek egy nemzetközi tornán. Ott olyan jó kapcsolat alakult ki a vendéglátók és az egriek között, hogy az ÁFÉSZ sportolói a város és a szövetség segítségével visszahívták őket egy másfél hetes edzőtáborra. A klub elnökének, Zelei Zsoltnak a fáradozása sikerrel járt.
Az egri egyéni és csapat tornán a csadorban játszó irániak mellett a tervek szerint a szlovák, a szerb és a magyar válogatott mellett az egriek Angyal Marietta, Fülöp Szilvia összetételű csapata is pályára lép. Az esemény megtekintése ingyenes, mindkét nap délelőtt 9-kor kezdődnek a mérkőzések.