Péntektől már közlekedhetünk a Törvényház utcán

Pénteken átadják a forgalomnak a Törvényház utcát. A Barkózy utca és a bevásárlóközpont közötti útszakaszt 12 millió forintból újították fel. Több utcában viszont még folyik a munka, ilyen például az Arany János is, ahol november második felében kezdik az aszfaltozást.

Október 11– én kezdődött a Törvényház utca felújítása. Az útnak nem volt alapja, ezt pótolták 725 négyzetméteren. Bár a munkát már a múlt héten befejezték, mégsem adták át a forgalomnak az útszakaszt, mert várni kellett arra, hogy az útalap – amely egyik fő komponense a cement – megerősödjön. Pénteken átadják a forgalomnak az utcát.
Eger egyéb pontjain még mindig dolgoznak az utcákon, felújítják például a Tiba és az Almárvölgyi utcát, a Donát és a Nagyeged utca közötti bekötőt. Az Arany János utcában befejezte a vízmű a munkát, a közbeszerzés lezárult, kiválasztották a kivitelezőt, jövő héten írják alá a szerződést. Ezt követően lemarják a jelenlegi, összeroncsolódott aszfaltfelületet, az új burkolatot november második felében kapja meg az utca.