Indul a lombtalanítás

Szerdától indul Egerben a lombtalanítás. November 2-tól, november 15-ig végzi ugyanis a szokásos őszi, lakossági zöldhulladék gyűjtési akcióját a Városgondozás Eger Kft. A lombtalanítás térítésmentes, de a cég kizárólag a kerti hulladékot és a metszési nyesedéket szállítja el, a kommunális vagy veszélyes hulladékokat ne tegyék ki a közterületre.

Egerben ismét elindul az őszi lombtalanítás, a Városgondozás Eger Kft. két héten át gyűjti a zöldhulladékot. Azt kérik a lakosságtól, hogy az összegyűjtött falombot és kerti hulladékot bezsákolva, a metszési nyesedéket pedig összekötözve, jól megközelíthető helyre tegyék ki, a megjelölt időpont reggelén 6 óráig. Ne tegyenek a zsákokba építési törmeléket, kommunális vagy veszélyes hulladékot, mert ezeket a cég nem szállítja el.
A lombtalanítás november 2-án kezdődik és 15-ig tart, a részletes szállítási időpontokat és az utcabeosztást megtalálják a cég, vagy a TV Eger honlapján. A zöldhulladékot a Városgondozás telephelyén is le lehet adni egész novemberben.