Szezonzáró az Integra Agria Sportegyesületnél

17 döntős eredménnyel zárta a 2011-es bajnoki szezont az Integra Agria Sportegyesület. Kripkó Zoltán az egyesület elnöke elmondta: nagyon kemény munka van a hátuk mögött, versenyek, bajnokságok sorozata a 7-8 éves korúaktól, a felnőtt korosztályig, emellett folyamatosan zajlottak az úszásoktatások, illetve az úszótábor és úszónapközi szervezése, lebonyolítása.

Úszni tudni kell! – hangzik az Integra Agria Sportegyesület szlogenje. Eredményeik pedig ebben az évben is igazolták, hogy az egyesület tagjai tudnak. Idén több versenyen is rajthoz álltak, így a felnőtt, az ifjúsági, valamint a gyermekbajnokságon is. A 7-8, illetve a 9-10 éveseknek pedig Béka-Delfin Derbit rendeztek Hódmezővásárhelyen – a korosztályos országos úszóbajnokság pótlására – ahol az előkelő negyedik helyen végzetek az egyesület tagjai, az összesített pontversenyben.
A 44. alkalommal megrendezett Országos Gyermekbajnokságon, 11 versenyző állt rajthoz Miskolcon, ahonnan három bronzéremmel és 12 országos bajnoki döntős eredménnyel tértek haza.
Az egyesület idei legeredményesebb versenye a 60. alkalommal megrendezett Országos Vidék Bajnokság volt. A hatfős küldöttség egy arany, kettő ezüst és három bronzéremmel zárta a székesfehérvári megmérettetést. Ezzel a versennyel le is zárult az idei nyári bajnoki szezon. Az egyesület versenyzői és edzői egy hónap pihenés után szeptemberben kezdik a felkészülést a következő szezonra.