Labdarúgó NB III.: Egri FC – Salgótarjáni BTC 4-1

Salgótarjáni vezetéssel indult a labdarúgó NB III legutóbbi, hazai mérkőzése. Az egriek még a félidő vége előtt egyenlítettek, majd fordulás után még három gólt lőttek. 4-1-re nyert az Egri FC, így továbbra is veretlenül vezetik a bajnokságot.

Az ötödik Salgótarján elleni mérkőzés kis túlzással még el sem kezdődött igazán, máris vezetett a vendégcsapat. Káposzta rosszul adott haza, rövid lett a labda, Bonivárt kilépett volna vele, ha az egri védő nem húzza vissza. Sajnos, ez a 16-oson belül volt, így büntetőt ítélt a játékvezető, amit Kerényi be is lőtt. Láthatóan megfogta a gól az egrieket. A 43. percben 16 méterről szabadrúgást kapott a hazai csapat. Mile és Vén állt a labda mögé, utóbbi mesterien csavarta el a sorfal mellett a labdát – 1-1. A második félidőben öt perc alatt két gólt szerzett a hazai csapat. Előbb Kotula, majd lesgyanús helyzetben Bardi volt eredményes. 3-1 után a reklamáló Kerényit kiállította a játékvezető. Két perccel a vége előtt Gulyás szögletét a csereként beállt Kálmán juttatta a tarjáni kapuba, beállítva a 4-1-es végeredményt.
Az üldözők rangadóját a Balmazújváros nyerte a Tiszaújvárossal szemben, idegenben 5-2-re. Szombaton 16:30-tól megyei rangadón szerepelnek az egriek Felsőtárkányban.

NB III. Mátra-csoport, 20. fordul. 2011.április 2.
Eger, Városi Stadion, 300 néző. V.: Kömpf Gyua (Bereczki M., Lovász L..)
Egri FC – Salgótarjáni BTC 4-1 (1–1)
Eger: Illyés – Debreceni, Káposzta (Zováth 70.), Kiskapusi, Horváth Á. – Mile, Romhányi, Vén – Hamar (Kálmán 46.), Bardi, Kotula (Gulyás G. 82.). Szakmai igazgató: László István, edző: Lengyel Lajos.
SBTC: Lázár – Kerényi, Híves, Csatlós, Galbács – Stark, Sulcz, Csépe, Bonivárt – Ferhan, Bognár (Tóth M. 60.). Edző: Horváth Gyula.
Gólszerző: Vén (43.), Kotula (62.), Bardi (68.), Kálmán (88.), ill. Kerényi (2. – 11-esből)
Sárga lap: Káposzta (2.), ill. Stark (34.), Híves (69.)
Kiállítva: Kerényi (68.)

További eredmények:
Dunakeszi VSE – Monori SE 2-2, Putnok VSE – Tura VSK 1-0, FC Tiszaújváros-Balmazújvárosi FC 2-5, Rákosmenti KSK – Hevesi LSC 3-1, Ózdi FC – Rákosszentmihályi AFC 4-0, Balassagyarmat VSE – Vasas II 1-5, Gyöngyösi AK – Felsőtárkány 1-1