A külső városrészeket fejlesztené a Munkáspárt 2006

Néhány körzetben már az ajánlószelvényeket is összegyűjtötte a Munkáspárt 2006, a megyében 52 településen indítottak képviselőjelölteket, hét polgármesterjelöltjük van. Egerben leginkább a külső városrészeket szeretnék élhetővé tenni.

A Munkáspárt 2006 igyekezett olyan fiatalokat indítani jelöltként, akiket ismernek választókörzetükben, és biztosan az őket megválasztó embereket képviselik majd – mondta Tajcs Ferenc, a párt megyei elnöke. Programjukban többek között az szerepel, hogy élhetőbbé tegyék Egerben például a Felsővárost, a Szalát és a Béke utcát olyan módon, hogy akár a turistáknak is megmutathatók legyenek ezek a városrészek. Tajcs Ferenc elmondta: a Munkáspárt 2006 több jelöltje is összegyűjtötte már a szükséges mennyiségű kopogtatócédulát.
A megyében hét polgármesterjelöltet indít a párt. Az biztos – hangsúlyozták -, hogy a Dobó téren nem mélygarázs építését tervezik. Nem támogatják azt sem, hogy a Végvári vitézek szobor más helyre kerüljön – a következő hetekben tiltakozni is fognak ez ellen.
Rendkívüli kongresszust tartott a MIKSZ, a Magyar Ifjúsági Közösségi Szervezet, húsz év után újra bevezették a főtitkári címet, főtitkárrá Benkő Gyulát választották. A MIKSZ a Munkáspárt 2006 jelöltjeit támogatja, a kampányban is segítik a pártot.
A MIKSZ először adott át munkásbarát cég és vezető elismerést. Az oklevelet a Városgondozás és annak egyik üzemegység-vezetője kapta.