Habis László a Fidesz polgármesterjelöltje

Habis Lászlót, a jelenlegi polgármestert, országgyűlési képviselőt indítja a Fidesz a 2010-es önkormányzati választáson, ő a Fidesz polgármesterjelöltje – így döntött a párt egri szervezetének jelöltállító taggyűlése. Az egri fideszesek egyhangúlag támogatták Habis jelöltségét. A választókerületben még egy jelöltet állítottak: Felsőtárkányban is a jelenlegi polgármestert, Juhász Attila Simont indítja a választáson a Fidesz.

A Fidesz egri szervezetének jelöltállító taggyűlése pénteken úgy döntött, hogy Habis Lászlót, jelenlegi polgármestert, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjét indítja a 2010-es őszi önkormányzati választáson.
Az országgyűlésben első ciklusát májusban kezdő egri politikus a 2010-es országgyűlési képviselőválasztáson az 1-es számú választókerületben első fordulóban nyert, és mint jelenlegi polgármester is sikerrel szállhat újra ringbe az egriek szavazatáért a város vezetésének szolgálatában – olvasható az eger.fidesz.hu oldalon. A Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője polgármesteri munkáját is folytatni kívánja az önkormányzati választások után.
A jelöltállításon Habis Lászlót egyhangúlag támogatták az egri fideszesek.
A választókerületben a múlt héten még egy jelöltet állítottak: Felsőtárkányban Dr. Juhász Attila Simont, a jelenlegi településvezetőt javasolják a helyi Fideszesek polgármesternek.