Új magyar honfoglalás

Új magyar honfoglalást hirdet a Jobbik országjáró körútján. Szegedi Csanád európai parlamenti képviselő szerint nem változásra, rendszerváltozásra van szükség, hanem paradigmaváltásra, vagyis új honfoglalásra. Radikálisan kívánják képviselni a magyar érdekeket.

Először is saját hazánkat kell visszavenni, amit elvettek a privatizációval, a munkahelyek megszüntetésével, a kisemmizéssel – mondta Szegedi Csanád a Jobbik EP-képviselője előadásán. Közel-keleti vállalkozások vásárolják fel a földeket és az ország vízkészletét, s nem csak kívülről veszélyeztetik az országot, hanem belülről is. Nem lehet tovább folytatni az elmúlt 20 év politikáját – mondta a jobbikos politikus -, mindegyik parlamenti párt felelős azért, hogy idáig jutottunk.
Szegedi Csanád úgy véli: meg kell szüntetni a segélyeket, munkára kel kötelezni az embereket, szükség van közmunkára és a csendőrség felállítására. Mióta csatlakoztunk az unióhoz, csak rosszabb lett a határon túli magyarok helyzete, a magyar kormány most is csak hátrál. A Jobbik kormányzásra készül, s nem látja lehetetlennek, hogy a küzdelemből győztesként kerül ki a Jobbik.
Sneider Tamás, a párt alelnöke a keddi rendkívüli közgyűlésre hívta fel a figyelmet. Tudomása szerint a vízkészletünk eladásáról lesz szó. Úgy látja: nem ez az első közös szocialista – fideszes mutyi.