Fallabdaverseny

Az Invest Sport Centrum februári fallabdaversenyén két kategóriában összesen 18-an neveztek, így összesen 72 mérkőzést játszottak a sportolók. A profik között Mező Attila, míg az amatőröknél Szilágyi Edina lett a győztes.

A novemberi asztalitenisz után februárban fallabdaversenyt szerveztek az Invest Sport Centrumban. Kisebb-nagyobb megszakításokkal 2001 óta rendeznek ilyen sporteseményt városunkban. Az idei első versenyre két kategóriában összesen 18-an neveztek. A profik mezőnyében az első, kilenc évvel ezelőtti győztes Barta Gábor mellett az elmúlt versenyek legjobbjai, Mező Attila és Bihari Zoltán is indultak. Most is a Mező-Bihari mérkőzés döntött az elsőségről. Szoros két szettben Mező nyert, második Bihari, harmadik Lászka Milán. Az elmúlt években Mező csak egyszer, 2004-ben végzett a második helyen.
Az amatőröknél 10-en indultak. Tóth Balázs egészen a hatodik fordulóig nem talált legyőzőre, utána sérülés miatt fel kellett adnia a versenyt.
Ebben a kategóriában két hölgy is megmérettette magát. Közülük a többszörös győztes Szilágyi Edina lett az első, megelőzve Szabó Gábort és Krammer Andrást. A győztesek és a dobogósok jutalma fallabda bérlet volt.

Profik:
1. Mező Attila
2. Bihari Zoltán
3. Lászka Milán
4-5. Gulyás István, Barta Gábor
6-7. Vécsei Zoltán, Hanyik Gábor
8. Nagy Zoltán

Amatőrök:
1. Szilágyi Edina
2. Szabó Gábor
3. Krammer András
4-5. Hegyi Krisztina, Agócs Balázs
6. Sós Ádám
7. Sós István
8. Kakuk Tibor
9. Garamvölgyi Tamás
10. Tóth Balázs – sérülés miatt nem fejezte be