Lendületben a sportiskola

Sorban hozzák a jó eredményeket a növendékek, 2001-es megalakulása óta sokat bizonyított az Egri Városi Sportiskola – kezdte Kovács Géza az idény első edzői értekezletét. Az EVSI igazgatója kiemelte, hogy ismét kiérdemelték az ország legjobb sportiskolája címet. Az értekezleten köszöntötték a legkiválóbb sportolókat és a Körcsarnok felújításáról is szó esett.

Tavaly ismét az ország legjobb sportiskolája lett az Egri Városi Sportiskola, az eredmény mögött pedig rengeteg munka áll – kezdte az edzői értekezletet Kovács Géza, az EVSI igazgatója. Kiemelte, hogy tavalyi ígéretük volt a világversenyen való szereplés, ezt most sikerült megvalósítani. Köszöntötték Könnyű Richárdot, aki Kínában az ifjúsági olimpián lett harmadik valamint Török Zsoltot és Madarasi Gábort, akik birkózásban voltak eredményesek. Szó volt a Körcsarnok felújításáról is, amit három ütemben valósítanak meg, a tervek szerint az új létesítmény 30-40 évig szolgálhatja majd a várost.
Habis László polgármester az elmúlt időszak eredményei közül kiemelte a birkózócsarnok felújítását és a Lenkey tornatermének korszerűsítését. Mint fogalmazott, a közeljövőben a Bárány Uszoda rendbehozása, a felsővárosi sporttelep fejlesztése és egy új, lajosvárosi sportlétesítmény kialakítása is szerepel az önkormányzati tervek között. Hozzátette: a sportiskola munkáját a továbbiakban is támogatni fogja a városvezetés.