Játékgyűjtés

A női NB I-es és a férfi NB I/B-s kézilabda csapat közös jótékonysági játékgyűjtést szervez a Heves Megyei Gyermekvédelmi Központ gondozásában nevelkedő gyerekeknek. A karácsonyi játékadományokat a november 30-án, szombaton 18 órakor kezdődő SBS Eger – Nyíregyháza férfi mérkőzés előtt, a Kemény Ferenc Sportcsarnokban lehet átadni. A mérkőzés megtekintése ingyenes. A sportolók is elhozzák és felajánlják játékaikat. Erre kérik a szurkolókat is.

Városunk két NB-s kézilabda csapata, az SBS Eger Eszterházy férfi és az EKFSC-Globál Safe női együttese közös jótékonysági játékgyűjtést szervez. A férfi csapat szombati mérkőzésre, a 18 órakor kezdődő Nyíregyháza elleni találkozóra várják a felajánlásokat. A mérkőzés megtekintése ingyenes. A felajánlott játékokkal a a Heves Megyei Gyermekvédelmi Központ gondozásában nevelkedő gyerekek karácsonyát szeretnék szebbé varázsolni. A két csapat játékosai is hoznak ajándékokat. Erre kérik a szurkolókat is
Várnak társas-, vagy képességfejlesztő játékokat, plüssállatokat, sporteszközöket, mesekönyveket.
A gyermekotthonban, vagy a nevelőszülőknél élő gyerekeknek a két csapat tagjai fogják eljuttatni a szombati mérkőzésen összegyűjtött ajándékokat.