Bővült az IFI Pont

A korábbi iroda mellett egy nagyobb, 110 négyzetméteres helyiséget kapott az önkormányzattól az egri Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda. Habis László polgármester az átadáson azt mondta: az IFI Pont népszerű a diákok körében, sokan látogatják, ezért mindenképp szükség volt a bővítésre. Az új helyszínt olyan közösségi térnek szánják, ahol zenét hallgathatnak, beszélgethetnek, kikapcsolódhatnak a fiatalok.

Már birtokba is vették a fiatalok az új IFI Pontot, mely a régi iroda mellett nyílt meg. A korábbi helyszín is megtartja eddigi funkcióját, de az önkormányzattól kapott új, 110 négyzetméteres helyiségben igazi találkozóhelyet szeretnének létrehozni.
Az új helyen zenehallgatásra, beszélgetésre, pingpongozásra, csocsózásra, előadások megtartására lesz lehetőség. A nagyobb helynek a fiatalok is örülnek.
Az IFI Pont irodájában az egri Városi Diáktanács is helyet kap. Ők is azt remélik, hogy a nagyobb helyiségben még több programra lesz lehetőség.
Az IFI Pont nemcsak a szabadidő hasznos eltöltéséhez kíván segítséget nyújtani; továbbra is várják azokat, akik továbbtanulás, önéletrajz-írás, vagy álláskeresés ügyében keresik fel az irodát.