Stadionfelújítás

Megérkeztek a stadionba a déli szektor előregyártott kerítéselemei. A hétvégén ezen a részen már elkezdték a betonlelátó felújítását.

A stadionfelújítási munkálatok már két, három hónappal ezelőtt elkezdődtek a kivitelezés engedélyeztetésével. A több tonna előregyártott kerítéselem első szállítmánya hétfőn érkezett meg a stadionba. Elsőként a déli szektor ultráknak, illetve a vendégeknek fenntartott részét alakítják ki. A hétvégén a betonlelátó hibás, töredezett részeit javították ki, később ezt még kiöntik betonnal.
– Látványos haladást szerdától, csütörtöktől láthatunk. Úgy tervezem, hogy 14-e, maximum 15-e az, amikor már a stadionban kért változtatások biztonságtechnikai szempontból készen lesznek – nyilatkozta kérdésünkre Kocsis Zoltán, az Egri FC tulajdonos-ügyvezetője.
A középső, ülőszektorokhoz is elkészültek az MLSZ által kért belső korlátok, amiket az első sor helyére fognak felszerelni. Hátul a lépcsőket is folyamatosan javítják. A következő bejárás és ellenőrzés július 20-án lesz.

A témával kedden 20:45-től az AgriaSport különkiadásában is foglalkozunk meghívott vendégeinkkel.