Már kaphatóak az új évad bérletei

Június 22-től vásárolhatóak a bérletek a Gárdonyi Géza Színház következő évadjának előadásaira. A következő szezonban könnyedebb, közönségcsalogató darabokkal várják a nézőket.

Már kaphatók a bérletek az ősztől induló színházi évadra. A fennállásának 25. évfordulóját ünneplő társulat hat nagyszínpadi bemutatóval várja a közönséget. Az idei évad már nem magyar évad lesz.
A tavalyi színházi szezonban az ifjúsági bérletek forgalma gyengült, ezért ennek visszafordítására most nagy hangsúlyt fektet a színház. Mint Blaskó Balázs elmondta, készülnek iskolákba, diákokkal, pedagógusokkal való találkozásra, hogy a színház iránt felkeltsék a középiskolás közönség figyelmét.
Az évadban több újdonság is várható nemcsak a bérletkonstrukciókat, hanem az előadásokat illetően is: a stúdióban olyan alternatív bemutatókkal is várja a színház a közönséget, amelyeket a kollégák rendeznek kollégákkal, tehát a színház berkein belül készülnek. A nyitó darab a Csókos asszony című operett lesz Moravetz Levente rendezésében.