Civil Randevú

Az Egri Civil Kerekasztal kilenc szekciójának tagjai vettek részt a Civil Randevún. Éves munkájáért tíz ember kapott elismerést, az év szekcióvezetője Botka Tímea lett, az év médiatámogatója Honfi Gábor.

Jónak értékelte a civil kerekasztal munkáját Bárdos Ferenc soros elnök; az akciók megvalósultak, a szervezetek hozzájárultak az egri problémák megoldásához.
Az egyes szekciók éves munkájának bemutatása után kiosztották az elismeréseket, a civil munka támogatásáért Honfi Gábort díjazták, az év szekcióvezetője Botka Tímea lett, az indoklás szerint hozzájárult az Eger Ünnepe átütő sikeréhez. Ő azt mondja, a sikernek több összetevője volt: a szervezetek, amelyek készültek az Eger Ünnepére, egy jó szervezőbizottság, az önkormányzat és az új helyszín.
Habis László polgármester, aki maga is egy civil egylet elnöke azt mondta: az egri civilek tele vannak tetterővel, tenni akarással. Elkötelezett, tettre kész, aktív emberek őket, akik felelősséget vállalnak Egerért.
Habis László köszönetet mondott a Civil Kerekasztalnak azért, hogy javaslatokkal segítették az új civiltörvény kialakítását. az egyik módosító javaslatuk ezen alapult. hogy ezt elfogadta a parlament, az egri civilek siker
A Civil Randevún a Civil Kerekasztal közel ötven szervezetének képviselői vettek részt. bemutatták a civilek tortáját is.