Tatár Csaba a Zöld Baloldal egri jelöltje

A megyében induló egyéni jelöltjeit mutatta be a Zöld Baloldal. Egerben Tatár Csaba indul a választási tömörülés színeiben. 

Az elmúlt húsz év alatt a magyar társadalom megtapasztalta a kapitalizmus árnyoldalait, a be nem váltott ígéreteket, a korrupciót – mondta Bartus Dániel, a Munkáspárt 2006 egri irodavezetője a sajtótájékoztatón. Munka, megélhetés, érdekvédelem, korrupciómentes ország – ezt szeretné  elérni a Zöld Baloldal, ha bejut a parlamentbe. A programjukban szerepel a progresszív adózás, szövetkezetek és állami bankok létrehozása, államilag támogatott bérlakás-program.  Elítélik a rasszizmust, és bírálják azt a kormányzati politikát, amely még inkább mélyíti az egyes rétegek közötti gazdasági szakadékot.  Húsz éve nem képviseli senki a munkásokat a magyar parlamentben – állítják.
Az öt pártot és több támogató  szervezetet tömörítő Zöld Baloldal a megye mind a hat választókerületében állított jelölteket. Az egri választókerületben Tatár Csaba indul a Zöld Baloldal színeiben.
A jelöltek között van roma és nő, munkanélküli és kőműves. Elkészült a választási tömörülés megyei listája is. Azt mondják: nem a pénzeszsákért jelentkeznek, hanem munkára.

Jelöltek:
1. vk. Tatár Csaba
2. vk. Sztaniszláv László
3. vk. Kelemen László
4. vk. Pálfi János
5. vk. Farkas Zsolt
6. vk. Bartus Gyuláné