V. Egri Tél sakkverseny és Agria – Kaposvár női röplabda

Az ötödik Egri Tél FIDE értékszámszerző sakkverseny dobogós helyeit a dunántúli versenyzők szerezték meg. A legjobb egri a HMÖ SE sakkozója, Kis József volt, aki a hetedik helyen végzett. A röplabdás lányok most sem tudták legyőzni a Kaposvárt, 3-1-re győztek a somogyiak.

A Heves Megyei Önkormányzat SE sakkszakosztálya minden évszakban rendez egy kiemelt versenyt. Az ötödik Egri Tél FIDE értékszámszerző sakkversenyen 46-an ültek asztalhoz. A helyszín a Kossuth Zsuzsa Gimnázium Kollégiuma volt.
A négy FIDE mester között itt volt a 10 éves korosztály Európa-bajnoka, az egri Gledura Benjamin is, aki jelenleg a Kazincbarcika csapatában versenyez. Bendzsi versenynaptára, ami a sakk mellett az úszást is tartalmazza, igen sűrű
Az élmezőnyt többnyire a dunántúliak alkották. A 15 éves tatai Bagi Máté 4,5 ponttal nyerte a versenyt, a zsámbéki Juhász Márk és a Zalaegerszegi Juhász Kristóf előtt. A legjobb egri, Kis József a hetedik.

Az NB I-es röplabdás lányok ebben a szezonban már negyedik alkalommal játszottak a Kaposvár ellen. Nem sikerült a győzelmet megszerezni, pedig két szett is 27 pontnál ért véget. 3-1-re nyert a Somogy megyei csapat.
A bajnokságnak ebből a szakaszából, a 9-12. helyekért folyó küzdelemből már csak egy meccs van hátra, ami a csoport harmadik helyéről dönt. Szombaton Veszprémben fejezik be ezt a kört az egri lányok.