Labdarúgó NB I.: Egri FC – MTK 0-3

Tavasszal még mindig gól- és pont nélküli az Egri FC a labdarúgó NB I-ben. A 22. fordulóban a második MTK 3-0-ra nyert Vácott. Kedden 16 órától a Paks elleni elmaradt mérkőzését pótolta a csapat, majd szombaton a Debrecen következik, idegenben.

A 22. fordulóban a jelenleg második MTK-t látta vendégül az Eger a váci stadionban. Az őszi mérkőzéssel ellentétben most az első félidőben rúgott három gólt a fővárosi kék-fehér alakulat, miközben Mészáros Ferenc és Horváth Tamás együttese még mindig adós az első tavaszi góllal. A 4. percben Vass Patrik nyitotta a találatok sorát. Perdítése a kifutó Brljak fölött hullott a hálóba, 0-1. A 17. percben Kantát a 16-oson belül buktatta Rakovic, amiért Rakovicnak sárga, az MTK-nak pedig bünettő járt. A sértett nem hibázott, 2-0. Néhány egri helyzet után jött a harmadik MTK-gól. Kanta ezúttal üresbe futva került helyzetbe és most sem hibázott, 3-0 az MTK-nak. A tartalékos fővárosiak mellett a második félidőben már több helyzete volt az Egernek, de gólt így sem sikerült lőni.
Változatlanul nem megy tavasszal a játék az egrieknek.
Kedden 16 órától a Paks elleni elmaradt mérkőzését pótolta a csapat. Ismét az Eger volt a házigazda és újra Vácott volt a meccs. A 23. fordulóban, szombaton az ötödik Debrecenhez látogatnak Koósék.