Hogyan mondjuk ki az igent?

Berecz Adrienn fiatalkora ellenére már akkor profi esküvőszervezőként segítette a jegyesek álmainak megvalósulását, amikor ez a szakma szinte még ismeretlen volt hazánkban. Valkóné Révai Renáta esetében pedig talán nem túlzás azt állítani, hogy nem ő talált választott szakmájára, hanem egyenesen erre született.
Egyik hölgy sem főállásban végzi az említett tevékenységeket, mégis soha el nem múló energiával, örömmel és hatalmas elhivatottsággal vetik bele magukat minden egyes esküvő, ceremónia megvalósításba, hiszen tudják, hogy jó esetben az a pillanat, amelyhez hozzásegítik az ifjú párt – egyszeri és megismételhetetlen.
Természetesen mindketten boldog házasságban élnek, így mondhatni végigjárták a boldogsághoz vezető út minden lépcsőfokát.
A folytatásban megtudhatják, mit gondolnak a gyerekek a Valentin-napról, és általában a szeretetről, hiszen stábunk a Szent Imre Általános Iskolában járt, ahol bár a diákok a farsang jegyében töltötték délutánjukat, szívesen válaszoltak kérdéseinkre az ünneppel kapcsolatban.