Izgalmas nyári programok a Márai szabadtéri színpadán

Bár az egri Szépasszony-völgybe elsősorban a gasztronómiai élvezetek miatt látogatnak ki a helybeliek és a városba érkező turisták, idén nyáron az izgalmas, sokszínű események miatt is érdemes lesz felkeresni a Márai szabadtéri színpadát – derült ki abból a sajtótájékoztatóból, amelyet Antal Anett, a Média Eger Nonprofit Kft. ügyvezetője tartott az elkövetkező hónapok programkínálatáról.

Sajtotajekoztato2

Mint elhangzott, az „étlap” összeállításakor az egyik legfőbb szempont az volt, hogy az összes korosztály találjon a maga számára tartalmas időtöltést, legyen szó a nyugdíjasokról vagy a legkisebbekről. Utóbbiak szórakozását szolgálja majd egy gyermekfesztivál (ennek az időpontját még keresik a szervezők), akárcsak a Verdák című film legújabb epizódja, amely bizonyára sok kislányt és kissrácot csábít a Kertmoziba.

Június 22-én a színpad az ExperiDance-é lesz,

amelynek Fergeteges című előadásában nemcsak énekesek és táncosok sokasága gondoskodik a remek hangulatról, de a 100 tagú cigányzenekar jó néhány szólistája is. Június 23-án újra a Kertmozit lesz érdemes felkeresni, ám ezúttal inkább a kalandot és a sci-fit kedvelő felnőtt nézőknek, akik számára az új Transformers-filmet vetítik.

Nem lesz hiány igényes zenében sem.

Erről június 30-án a Hooligans gondoskodik, míg július 14-én az idei nyár talán leginkább várt programjára, Rúzsa Magdi élő nagykoncertjére kerül sor.

De ezzel még messze nincs vége a kínálatnak, hiszen ellátogatnak majd a Szépasszony-völgybe a Neoton Família tagjai is, hogy a legendás P- Mobil együttes élő koncertjét már ne is említsük. Augusztusban pedig ismét az ExperiDance lép színpadra, amely ezúttal a Nostradamus című produkciót hozza Egerbe.

Ami a jegyvásárlásokat illeti, a belépőket nemcsak az egri Tourinform-irodában vagy a helyszínen lehet megvenni, hanem online is, a www.jegy.hu portálon.

Mindazok, akiket az említett események bővebben is érdekelnek, tájékozódhatnak a Best of Márai című kiadványból, avagy a www.marai-eger.hu és a www.egriprogramok.hu oldalakról, amelyek a legfrissebb információkat is közlik.

MEGOSZTÁS
Előző cikkStrandkönyvtár
Következő cikkWorkshop a Pódiumban