A bor- és gasztroturizmus elméleti és gyakorlati fortélyaival ismerkednek öt napon át Egerben a főiskola téli egyetemének résztvevői. A bor- és gasztronómia szakos egri hallgatókhoz ezúttal erdélyi diákok is csatlakoztak. Minden nap más témakört járnak körbe, szó esik például a reformételekről, vagy a nemzetközi konyhaművészet rejtelmeiről.
Gasztroturizmus elméletben és gyakorlatban
2015. január 28.Friss hírek
1
A Dobó tér a találkozások helyszíne lesz az Eger Adventen2025. november 12.
2
Híradás – 2025.11.12.2025. november 12.
3
Hirtelen rosszullét – 40 gyermek és 3 felnőtt érintett a megbetegedésben2025. november 12.
4
Lámpás felvonulás és libabál várta az ovisokat2025. november 12.
5
Végső nyugalomba helyezték Katona István püspököt2025. november 12.





