Bál a Savoyban

1932 óta játsszák sikerrel a Bál a Savoyban című revüoperettet, melyet október 17-étől a Gárdonyi Géza Színházban is láthatnak a nézők. Az előadást Halasi Imre rendezte, a színház művészein és a GG Tánc Eger tagjain kívül váltott szereposztásban vendégművészeket is láthatunk: többek között Csengeri Attilát, Egyházi Gézát, Füredi Nikolettet és Udvarhelyi Boglárkát.

Humor, sok zene, szerelem – a sikeres operett jól bevált receptjével kerül az egri színpadra Ábrahám Pál : Bál a Savoyban című revüoperettje. A történet szerint az egy évig tartó nászútjáról hazatérő gazdag házaspár férfitagja, egy hirtelen felbukkanó korábbi nőismerőse miatt titkolózni kényszerül, és ezzel kezdetét veszik a kalandok, a félreértések. A Bál a Savoyban egy könnyed, szórakoztató előadásnak ígérkezik, az előadás rendezője Halasi Imre.
A darabban a színház művészein és a GG Tánc Eger tagjain kívül váltott szereposztásban vendégművészeket is láthatunk: többek között Csengeri Attilát is.
Az egri művészek közül többek között Radvánszki Szabolcsot, Bánfi Katát, Nagy Barbarát, Dér Gabit és Rácz Jánost is láthatjuk.

MEGOSZTÁS
Előző cikkRazzia Egerben
Következő cikkNagy rajzolás