Kapott gól nélkül: Egri Sportcentrum – Szűcsi 7-0

A labdarúgó megyei II. osztály 10. fordulójában a Szűcsi csapatát fogadták az egriek. Kapott gól nélkül, 7-0-ra nyerte a találkozót az Egri Sportcentrum, így jelenleg három pont előnnyel vezetik a bajnokságot. Vasárnap Mátraderecskén játszik a csapat.

Szabó Béla, az egriek edzője pont a Szűcsi elleni mérkőzés előtt mondta, hogy végre, jó lenne egy meccset kapott gól nélkül lehozni. A 10. fordulóban ez sikerült. A gólok sorát Lehóczky szabadrúgását követően a kapufáról kipattanót belövő Farkas Zsolt nyitotta a 20. percben. Öt percre rá , a védősorból a támadáshoz csatlakozó Nagylaki passzából Pápai Zoltán volt eredményes. A 40. percben büntetőhöz jutott az Eger. Farkas lövését az egyébként jól védő Lados fogta, így 2-0-val fordultak a csapatok.
A második félidőben a 13-as szerencsét hozott az egrieknek, ugyanis 13 perc alatt négyszer vették be a szűcsiek kapuját. Csohány kétszer, míg a két korábbi gólszerző, Farkas és Pápai egyszer-egyszer volt eredményes. A hetediket a csereként beállt Tompos Krisztián lőtte. 7-0-ra nyert
Az eddigi üldöző, Mátraderecske kikapott a Hatvani Lokomotívtól, így most az éllovas Egri Sportcentrum SE mögött 3 ponttal lemaradva a Visonta a második. Vasárnap rangadó következik, 14:30-tól éppen Mátraderecskén játszik a csapat.