Pénteken TV-s véradás!

Pénteken 15 órától Családbarát Donor Nap! A 2004-es, első eseményhez hasonlóan most ismét a TV Eger udvarán, a Törvényház utca 15. szám alatt várjuk a véradókat. 17 órától élőben jelentkezünk és közvetítjük a változatos programokat egészen 21 óráig.

Pénteken ismét Családbarát Donor Nap, vagyis véradás a TV Eger szervezésében. Az idei eseményre akár azt is mondhatjuk, hogy vissza a gyökerekhez, hiszen most a TV Eger udvarán, a Törvényház utca 15. szám alatt várjuk a véradókat, nem a Körcsarnokban.
– Annak idején, amikor 11 évvel ezelőtt elindult ez a véradás, ez a program, akkor innen indult el és éveken keresztül itt, a TV udvaron rendeztük ezt a programot, ami valóban nagyon nagy érdeklődésre tartott számot. E mellett nagyon jó hangulata volt, megszerették az emberek, nagyon megkedvelték, hiszen ez egy kellemes, barátságos, családias programnak bizonyult. Ezt a hangulatot szeretnénk megteremteni pénteken – nyilatkozta Antal Anett, a Szervező Média Eger Kft. ügyvezető igazgatója.
Gortva József, a megyei Vöröskereszt igazgatója kiemelte, a társadalmi felelősségvállalás egyik legszebb formája ez a véradás, amit ilyen formában elsőként az országban a TV Eger indított el.
– Példaértékű kezdeményezés volt és ahogy a Vöröskeresztben ezt népszerűsítettük több megyei szervezet is megpróbálkozott hasonló programmal. Úgy emlékszem, 6-8 megye van, ahol ilyen média cég által kezdeményezett véradás van. Eredményességük még egyik sem érte el az egri szintet, úgyhogy mi erre azért büszkék vagyunk – mondta a sajtótájékoztatón Gortva József, a Magyar Vöröskereszt Heves Megyei Szervezetének igazgatója.
Pénteken 15 órától várjuk a véradókat a TV Eger udvarán. 17 órától élőben jelentkezünk mi is és közvetítjük a változatos programokat egészen 21 óráig.

Családbarát Donor Nap Színpadi programjai:
15.00 Megnyitó
15.30 Forrás Fogyatékkal Élő Fiatalok Alapítvány
16.00 Szederinda Néptáncegyüttes
16.30 Hungariddim
17.15 Ízelítő a Pinceszínház nyári produkcióiból
17.30 Eszterházy Károly Főiskola Gyakorló Általános Iskola és AMI tánctagozata
18.00 Nippon Zengo
18.30 Dodek Szilvi és a Yahabibi Tribal törzsi hastánc műsora
18.45 Baba-Mama Szabadidő és Életmód Alapítvány
20.00 Rock by Joe koncert