Öt nap van hátra

Heves megyében is nagy erőkkel készül a Fidesz az európai parlamenti választásra. Az elmúlt négy év bizonyította, hogy nem mindegy, kik képviselik az országot Brüsszelben – fogalmazott Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő. Németh Zsolt parlamenti államtitkár egri látogatásakor kiemelte: fontos kérdés, hogy a választások után milyen irányba fog húzni Európa?

Nem Európa ellenében, de karakteresen kell képviselni a magyar érdekeket – fogalmazott Németh Zsolt fideszes országgyűlési képviselő Egerben az európai parlamenti választások kapcsán. Mint mondta: legalább ilyen hangsúlyos a határon túli magyarsággal közös, összmagyar képviselet ereje az Európai Parlamentben. Hozzátette: a baloldal és a jobboldal versengésének fényében az is kérdés, hogy merre fog húzni Európa?
Nyitrai Zsolt, fideszes országgyűlési képviselő felhívta rá a figyelmet, hogy mindössze hat nap van hátra a voksolásig. Minél nagyobb részvételre biztatott egy erős magyar érdekképviselet reményében.
A politikus hozzátette: a határozott, karakteres érdekképviselet reményében arra kéri a választópolgárokat, hogy menjenek el május 25-én szavazni. Kiemelte: a Fidesz-KDNP önkéntesei a következő napokban személyesen illetve telefonon keresik majd fel a párt szimpatizánsait, szavazásra buzdítva mindenkit.