A Kis Dobó téren már a kőburkolatot rakják

A belváros-rehabilitáció részeként a Kis Dobó téren már a kőburkolat lerakásánál tartanak. A Dobó téren a betonozás előtti feltöltési szintet alakítják ki. A Bajcsy-Zsilinszky utcában változatlanul a szennyvízelvezető csöveket cserélik.

A Dobó téren befejeződtek az ásatási munkálatok. Jelenleg a feltöltési szintet alakítják ki a Minorita templomtól az áruház felé haladva.
A kollégium előtt nagyrészt már elkészültek a beton növénykazetták. A másik oldalon ezeket még most alakítják ki. A híd Dobó tér felőli oldalán most fejezik be a szigetelést. A leglátványosabb haladás a Kis Dobó téren látható.
A munkások épp a kőburkolatot rakják. Itt már látható a teljes pályaszerkezet, ugyanis korábban kialakították a teljes feltöltési szintet.
Ezt követően a Dobó utca felé haladnak a feltöltéssel és a burkolással. Menet közben a távközlési kábeleket is cseréli majd a társkivitelező, de ez a további munkafolyamatot nem zavarja.
A Bajcsy-Zsilinszky utcában elsőként a szennyvízelvezető csöveket cserélik. A legnehezebb, bank előtti részen már túl van a kivitelező, haladnak a Zalár utca felé, ahol véget ér ez a közműkiváltás. Az útlezárás ettől még érvényben marad, mivel itt minden közművet kicserélnek. A munkát ezen a területen a legmélyebben fekvő szennyvízelvezetőkkel kezdték.