Fiatal vállalkozók nemzetközi kiállítása Egerben

Új technológiákkal, egyedi ötletekkel készülnek a fiatal vállalkozók Egerbe. A március 7-én kezdődő V. Junior Expo az ország minden tájáról, valamint öt környező országból, főként Romániából és Szlovákiából fogad cégeket, egyéni vállalkozókat. A több, mint 100 fiatal az egri bevásárlóközpontban mutatkozik be a látogatóközönségnek.

A határon túlról is érkeznek fiatal vállalkozók Egerbe, a március 7-én kezdődő V. Junior Expo-ra. Az Agria Universitas Egyesület kétnapos rendezvénye a 35 év alatti vállalkozóknak ad bemutatkozási lehetőséget, idén ezzel több, mint százan éltek.

A cégek az expón mutatják be legújabb fejlesztéseiket, egyedi technológiáikat, termékeiket, itt debütál például egy hatvani cég csecsemők szállításához alkalmas egyedi rendszere. A legtöbb vállalkozó Pest és Heves megyéből jön, de lesznek határon túlról érkező magyar cégek is.
Az expót szakmai külön programok is kísérik, workshopokon kerülnek olyan témák, mint a női vállalkozók élethelyzete, vagy a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása. A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával közösen szervezett Staféta-programban a vállalkozások vezetőváltásáról lesz szó.

A Junior Expo társrendezvénye az Iparkamara szakmai vizsga előtt álló tanulók számára hirdetett versenye. A pályamunkákat az expó ideje alatt, március 7-én és 8-án tekintheti meg a nagyközönség.