Ismert egriek más szerepben

Az egri tehetség igenis gerincet ad, irányt mutat és az egri tehetség megszépíti a mindennapjainkat – mondta Habis László az Ismert egriek más szerepben című zenés gálán. A show műsorra többek között operettel, verssel, dallal és hangszeres előadásokkal készültek a fellépők. A rendezvényen ismert egri közéleti személyek olyan szerepben mutatkoztak be, amelyben eddig nem ismerte őket a közönség.

Pál György nyugdíjas főszakács a Lesz maga juszt is az enyém című operettet adta elő az Ismert egriek más szerepben műsorán. Az Ezüstidő Szabadidős Egyesület idén hatodik alkalommal rendezte meg zenés gálát.
Az Ismert egriek más szerepben rendezvényre évről évre azokat az embereket keresik fel, akiknek nem ez a végzettségük – hobbiként hódolnak a művészeteknek. A fellépők között akadtak tanárok, mérnökök, orvosok, közgazdászok és szakmunkások is.
Dr. Kovács Kázmér véleménye szerint a rendezvény azokat is a kultúra felé fordítja, akik nem kifejezetten színházbajáró emberek.
Az ismert egriek mint hobbiművészek szerepeltek a színpadon, verssel, énekkel, zenével és tánccal szórakoztatva a közönséget.