Felnémeti terembajnokság: vezet a Hangácsi Pincészet

Már a nyolcadik fordulónál tart a téli felnémeti teremlabdarúgó bajnokság. Az éllovas Felnémet döntetlent játszott, a dobogósok rangadóját a Protek Hangácsi nyerte, így most ők vezetik a bajnokságot. Folytatás szombaton a kilencedik forduló mérkőzéseivel.

A felnémeti teremlabdarúgó bajnokság 8. fordulója újabb meglepetéseket hozott. Az éllovas Felnémet döntetlent játszott a Főnixszel, a dobogósok rangadóját, a Protek Hangácsi Pincészet – Agriapipe összecsapást pedig a Protek nyerte 3-1-re. Az első félidőben egy gól esett. Egy jó indítást követően Ficzere lövését Prokaj blokkolta, de a visszapattanót a kifutó Sztrapkovics fölött a hálóba perdítette a csatár, 1-0 a Proteknek. Fordulás után a végjáték három gólt hozott. Hat perccel a vége előtt a jobboldalon felfutó Montvai keresztbe kilőtte a hosszú oldalt, 2-0. Rá egy percre szépített az Agriapipe. Busai szabadrúgása kijött Prokaj Gáborról, Prokaj Zsolt lecsapott a kipattanóra és közelről nem hibázott, 2-1. Végig harcolt az egyenlítését az Agriapipe, de csak kapufákig jutottak. A meccs 18 másodperccel a vége előtt dőlt el. Batát egyedül hagyták a kitámadó lila mezesek, így Montvai passza után már csak az üres kapuba kellett továbbítani a labdát. 3-1-re nyert a Protek Hangácsi, amivel át is vették a vezetést a táblázaton. Az Agriapipe második rangadóját veszítette el, amivel le is csúsztak a dobogóról. Jelenleg a Lovas Étterem a harmadik, akik 5-4-re nyertek a Torpedó ellen. A középcsapatok csatáját a Focibarátok nyerte a Park-Klub ellen 5-1-re. A zöld mezes újonc Park-Klub szerzett vezetést László József jól eltalált és a védő, Balázson Lajoson megpattanó lövéssel. Egy percen belül egyenlített a Focibarátok Dorkó István találatával. 1-1 volt a félidő. A második 20 percben csak a Focibarátok lőttek gólt, szám szerint még négyet.
Győzött a már említetteken kívül az Uniway és a Novaj is. A Rádió Eger és a Comfort nem bírt egymással. Már csak öt forduló van hátra a bajnokságból. Folytatás január 26-án, vasárnap a 9. forduló találkozóival.

Bódi Művek Teremlabdarúgó Bajnokság
8. forduló eredményei:
Lovas Étterem – Torpedó 5-4
Rádió Eger – Comfort 97 Kft. 2-2
Protek Hangácsi Pincészet – Agriapipe Kft. 3-1
Focibarátok – Park-Klub.hu 5-1
Felnémet FC Diana Söröző – Főnix Söröző 3-3
Bumeráng – Uniway 3-4
Novaj SE – Egri Honvéd SE 2-1